Interieurstyling

In het basis interieuradvies ligt de focus op de indeling van uw woning. Wij geven u indelingsadviezen met betrekking tot uw meubelen, verlichting, accessoires, planten en kunst. Met onze handvatten en tips is het de bedoeling dat u zelf uw huis opnieuw gaat indelen. Kosten voor dit adviesgesprek van 2,5 uur bij u thuis: €200 excl. btw.

In het uitgebreid interieuradvies gaan we een stapje verder. Naast indelingsadviezen geven we ook advies over de bekleding van de wanden, vloeren, plafonds, ramen en het houtwerk. Met onze handvatten en tips is het de bedoeling dat u het decor van uw woning zelf gaat verbeteren. Kosten voor dit adviesgesprek van 4 uur bij u thuis: €300 excl. btw.

Wenst u het decor (wanden, vloeren, plafonds etc) én de indeling (meubels, etc) door ons te laten verbeteren dan gelden hiervoor de prijzen zoals genoemd in de prijstabel (zie menubalk).

DWO De Woning Opknapper

Snel contact?

Whatsapp of bel naar 06 48 55 61 71  Geen gehoor? Stuur dan een berichtje en u ontvangt binnen 1 werkdag antwoord.

Nieuwe dienst

Uw lamp of schilderij ophangen, een klemmende deur verhelpen of uw stopcontact repareren? Ga naar onze Kleine Klussen Service in de menubalk

Verbeteren zónder verbouwen

De woningopknapper maakt alles mooier. Ga voor onze projecten naar facebook: @dewoningopknapper